Billig hyrbil på Island - Biluthyrning Island

Fantastiska Island

Det finns ingenstans på jorden som Island. Dess förunderliga men ändå lockande landskap är präglat av tusentals år av is och vulkanisk lavaflöde. Man får verkligen en känsla av att vara på en verkligt magisk plats. Islands isolerade läge vid kanten av den arktiska cirkeln bidrar till känslan förundran.

Att hyra en bil på Island är det smarta sättet att resa. Bekvämlighet är det uppenbara skälet, men du kommer också att spara tid och pengar.Vi känner till den isländska biluthyrnings-marknaden utifrån och in. Vidare hittar vi de bästa marknadspriser som vi gärna förmedlar till dig utan extra kostnad.

Att upptäcka Island på vägen är jättekul. Följ ringvägen, vägen som omger ön längs kusten, med dess spektakulära utsikter när du reser från stad till stad, magnifika vulkaner (vissa fortfarande aktiva!), bubblande varma källor, och enorma vattenfall bidrar ytterligare till landskapet.

Biluthyrning Island - Billig hyrbil Island - Billig hyrbil på Island

Sydkusten och södra höglandet är utan tvekan hem till några av Islands mest spektakulära landskap och Biluthyrning-Island kan hjälpa dig att utforska denna fantastiska plats.

Natur och samhälle existerar i harmoni på Island. Samhället är inte bara ett av de mest demokratiska i världen, det är också ett av de mest framåttänkande. Islänningarna började utnyttja kraften i landet för många år sedan, i dag bidrar geotermisk energi och vattenkraft med 80% till Islands energibehov. Hållbar utveckling är nyckeln, och inom de närmaste 50 åren hoppas Island vara helt oberoende av fossila bränslen.

Vårt uppdrag och mål - Biluthyrning Island - Billig hyrbil Island

Vi bor på Island och vi älskar att resa runt ön. Teamets kunskap om Island, dess resvägar och dess hemligheter är oslagbart.

Vi kommer att erbjuda dig det bästa möjliga priset för din hyrbil på Island och garanterar dig utmärkt kundservice. Vi hjälper dig att avgöra vilken bil är bäst för dina behov och ser till att du har all information du behöver för att ha en säker och trevlig resa.

  • Hauptbüro:
  • Reykjavík Cars
  • Vatnagarðar 12
  • 104, Reykjavík (Island)
  • Telefon +354 539 0618
  • www.reykjavikcars.com
  • info@reykjavikcars.com
Biluthyrning Island - Billig hyrbil Island - Billig hyrbil på Island

från 596 SEK

Biluthyrning Island - Billig hyrbil Island - Billig hyrbil på Island

från 599 SEK

Biluthyrning Island - Billig hyrbil Island - Billig hyrbil på Island

från 480 SEK