Billeje i Island - Biludlejning i Island - Leje Bil Island

Fantastiske Island

Der er ingen steder på jorden som Island. Det forunderlige og dragende landskab er blevet formet af gletchere og vulkanisk aktivitet i mange 1000 år. Du får virkelig følelsen af at være midt i noget magisk. At Island ligger isoleret og på kanten af på polarcirklen gør det ikke mindre magisk.Den nemmeste måde at komme frem i Island er ved at leje en bil.

Det er først og fremmest nemt, men du sparer også tid og penge.Vi kender det islandske marked for billeje ud og ind. Det betyder, at vi kan finde den bedste pris på markedet og give dem videre til dig uden ekstra omkostninger.

Det er fantastisk at opleve Island fra bilen. Følg bare ringvejen rundt der omkranser Island. Det meste af vejen følger ringvejen den islandske kystlinie, der tilbyder spektakulære scenerier mellem de små byer. Utrolige, imponerende vulkaner,(nogle er fortsat aktive) boblende varme kilder og enorme vandfald.

Billeje i Island - Biludlejning i Island - Leje Bil Island

Formentlig er sydkysten og det sydlige bjerglandskab noget af det mest spektakulære natur Island kan tilbyde. Reykjavík Cars kan hjælpe dig med at finde og opleve disse fantastiske steder.

I Island fungerer natur og samfund i harmoni. Det islandske samfund er ikke kun et af de mest demokratiske i verden, de er også et af de mest fremsynede. Det er mange år siden islændingene begyndte at udnytte naturens ressourcer og i dag dækker geotermisk energi 80 % af Islands energi behov. Bæredygtig udvikling er nøgleordet og inden for de næste 50 år håber Island at blive helt fri for fossile brændstoffer.

Vores mission og mål - Billeje i Island - Biludlejning i Island - Leje Bil Island

Vi bor i Island og elsker at rejse rundt på vores ø. Holdet her på Car Rental kender Island særdeles godt og vores viden omkring rejseruter og de særlige steder er enestående.

Vi tilbyder den bedst mulige pris for billeje i Island og vi garanterer dig høj service. Vi kan hjælpe dig med at vælge den bedste bil til dine behov og vi vil sikre os, at du får al den information du behøver for at have en tryg og behagelig rejse.

  • Scandinavian Travel Services ehf.
  • Reykjavík Cars
  • Vatnagarðar 12
  • 104, Reykjavík (ISLAND)
  • Tlf: +354 539 0618
  • www.reykjavikcars.com
  • info@reykjavikcars.com
Billeje i Island - Biludlejning i Island - Leje Bil Island

fra 460 DKK

Billeje i Island - Biludlejning i Island - Leje Bil Island

fra 465 DKK

Billeje i Island - Biludlejning i Island - Leje Bil Island

fra 399 DKK